Friday, 21 December 2012

Cinta Itu Milikku (KomenKu)

Salam satu Malaysia semua Miss Risna ucapkan..sebenarnye tujuan Miss Risna   menulis ni sebabnye Miss Risna nak meluahkanla rase ketidakpuasan hati Miss Risna ni pada cerita slot  AKASIA yg baru je tamat bertajuk CINTA ITU MILIKKU.. okeylah Miss Risna mengaku Miss Risna idak le mengikuti cerita ni dari mula, cumanye tiga minggu terakhir Miss Risna ikuti smpai la dh tamat cerita ni, walaubagaimanapun adik Miss Risna yg mengikuti cerita ini dari awal telah pun berceritakan pada Miss Risna supaya Miss Risna paham akan jalan ceritanye..


 Ha spe yg tengok cerita ‘CINTA ITU MILIKKU’ ni? Ape perasaan korang bila tgk citer yg ending dy cm ( ????? ) ha pe maknanye tu? Xpaham kn? Samelah cm Miss Risna jugk. Bila dah tak puas hati mulalah banyak persoalan yang akan timbul.  Miss Risna ni x thu la kot-kot Miss Risna ni x tahu tgk citer atau salah menilai, tapi  Mmg Miss Risna ase x puas hati ngan ending citer ni. Ha korang tgk x cover photo citer ini? Ha cm ni kn cover photonye…ade lagi satu yg time bila iklan tu dy akan keluar, yg pastinye cover dia deme tiga orang ni la. 


So persoalan pertamanye yg bermain difikiran Miss Risna ni ape kne mngena cover photo ni ngan ending citernye? CINTA ITU MILIK SIAPA? Walaupun  diakhir citer tu nmpak Rania bersama Zafril tp kne langgo pulak ngan Dr Syafiq. Pe ke hey citer yg hero n heroin mati  ni. Klo nk sehati sejiwa pun tunjuklah carenye yg agak logik sikit..haish bnyk lagi nk  komen ni ! seterusnye
Sebab kedua, Okeylah klo ade tulis ( 3 bulan seterusnye ) tp pe ke sbbnye yang Dr Syafiq tu boleh keluar selepas ditagkap polis? Okeylah klo nk kate yang dh 3 bulan mestilah dy dibebaskan pas tu dy mati pulak kne langgr, cm x berbaloi la care matinye.


ke-3 … yg si Dini tu pulak mati kne tikam, ok xpela padan muka dy tp knp hanya Dr Syafiq je yg tahu Dini tu bunuh ayah Rania, bia la semua org tahu.
ke-4 … si Farah tu pe ke hey nye ngan si Dr Irfan tu, cm xde kesudahan je kisah dan pengakhiran perkahwinan mereka.
Ke-5 … Atuk ngan nenek dorang tu dh kemana? Ttbe senyap xde citer.
Ke-6 … pe maksd Dr Syafiq “CINTA ITU MILIKKU” dh kalo Rania tu pun dy langgo jugak?
Ke-7 … ha yg ni paling Miss Risna  xphm… knp last sekali si Zara tu yg cm Skizo?? Pe motif disebalik ending dy. Adekah Zara terlibat dengan semua benda yg terjadi ni?


Ha tu yg paling x pahm tu? Miss Risna  ase x berbaloi kot klo mengikuti citer ni tp ending dy cm hampeh je.. ni cuma pendapat Miss Risna la.. x tahu la klo korang tgk cmne pulak kan…sekian…

No comments:

Post a Comment