Thursday, 31 January 2013

With “PUAN” to be

Salam caria semua, dah lama aku tak update blog aku ni..ala followers pon xramai, aku pun bukan blogger famous yg orang ternanti2 nak baca entry aku ni kn? (ecece ayat cm sentap je) walau pe pun yang telah memfollow blog aku ni, terima kasih diucapkan, teruskan setia dengan membaca ye…harini entry aku bertajuk With “PUAN” to be, entry ni aku tulis setelah beberapa kali aku melihat gmbar bersama my BFF, (ase seronok n kelakar pulak bila tengok balik gambar2 kami bersama. salah sorang dri dorang akan mendirikan rumahtangga tak lama lagi.. 

kami BFF

Kami ni kenal sejak tahun 2006 yang lalu, masa tu kami baru berumur 18 tahun, budak2 lagi, kini usia persahabatan kami sudah hampir 7 tahun, ha bukan satu masa yang singkat tu, dalam tempoh tu pelbagai kenangan kami dah lalui bersama, suka, duka, pahit, masam, masin, (hamboi beriye pulak aku) kami bukan x pernh bergaduh, ade je , kadang2 xde mende pun sje cri gaduh, yela walaupun namanye BFF x kn la x pernh gadoh, klo ade yg kate x pernh gadoh usah la percaya terus, bohong je tu.. Sebelum merapu lebih panjang meh la nk tunjuk sikit gmbo kami yg terdahulu..enjoy…

 with Mila

with Syira

Bestfriends FOREVER

 Tak lama lagi kawan kami sorang ni (Syira) akan mendirikan rumahtangganya dan kemungkinan akan berhijarah jauh dirantau orang, so dengan kesempatan yang ada kami pun ambik peluang bt ‘PHOTOSHOOT’ dengan kawan baik kami ni ha.. (alalala..sedih pulak asenye) macam2 adegan yang kami lakukan siap vdio sekali.. hari ni adelah hari yang paling happy untuk kami cipta kenangan persahabatan antara kami.


















Aku bersyukur kepadamu ilahi, kerana telah mengurniakanku sahabat sejati, walau badai melanda, walau penuh sengketa ,kami tetap harungi, semoga kau memberkati hubungan kami yang terjalin kerana-Mu ini… love u all sahabat2 ku…untuk santapan terakhir....terimalah video pendek dari kami......http://www.youtube.com/watch?v=XhooaOtlkUM&feature=youtu.be